tirsdag den 19. marts 2013

Dag 21 19. Marts 2013 Donsol Hvalhajer.

I går sluttede ikke helt som beregnet. Faldt i snak med Luke fra Australien, snakken gik og væskebalancen blev opretholdt. Det er jo en vigtig ting, her på varmen. De tyske piger kom også og satte sig, sammen med et fransk par. Vi aftalte at se "fireflies" senere og vores landlord hentede en bådfører. Han havde imidlertid tage forskud på festen i dag og var mildt sagt skide fuld, så ham droppede vi, og tog i stedet ud til Kent´s Grill. Et sted som det franske par kendte. Hvilket herligt sted. Lige ud til floden. Middagen kunne man selv fange i et stort hyttefad under restauranten. Hvilket herligt måltid, dog i den dyre ende 400p (kr. 55,-) men hver en pesos værd. Efter måltidet tog vi til Baracuda, i vores eget nabolag, og fik et par drinks, og inden vi fik set os om var klokken 2 og det var tid til at gå hjem.
Fyldt tricykel -godt og vel
Jeg skulle op 6.30 da bådene til hvalhajerne sejler kl 7. Det lykkedes at komme op og afsted på hvalhajsafari. Dejlig sejltur, dog uden skyggen af en hvalhaj. Vi var omkring 6-8 både afsted, hver med 6 deltagere. Der er en begrænsning på max 30 både eller 150 personer pr. dag. Ikke én så en hvalhaj. Jeg har booket en tur igen i morgen, så håber jeg at heldet tilsmiler mig. Hjemme igen, faldt jeg i snak med landlorden og som lovet tog han mig med rundt om hjørnet, til landsbyen. Det en festdag i dag og alle er kommet hjem, så der var rigtigt mange mennesker i landsbyen. Gæstfriheden er stor, så vi blev inviteret indenfor hos en familie. I stuen sad bedstefaderen og sang karoke. Det lød ikke dårligt, men helt godt var det nu heller ikke. Hans børnebørn jublede og klappede, så han blev helt rørt. Ude i køkkenet stod et stort bord, og vi blev bænket, sammen med de mandlige familiemedlemmer.
 Hvalhajspotterne på job -Dog uden held
Stor gæstfrihed og dejlig mad.
Så blev der ellers båret mad ind. Fire forskellige retter var der tilberedt af grisen som blev slagtet i går. Skøn mad selvfølgelig serveret med ris. Desserten var frisk papaya -himmelsk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar