lørdag den 21. januar 2017

Borneo dag 18. Mabul

Borneo dag 18 Mabul.
Jeg har over en uge været plaget af podagra og været meget plaget, med begrænset mobilitet. I går var den helt slem og foden hævede og var rød. Så er det godt man har et lille rejseapotek med. Fandt nogle penicillin piller og tog et par stykker, og vupti, her til morgen var hævelsen næsten væk. Nu resterer kun nogle dage mere med penicillin, så skulle jeg være helt fit igen ;-)
Dagens dykning var af lidt blandet karakter. Første dyk var på et ok plateau. Ikke de store oplevelser. Næste dyk var på et "artificial reef". Denne gang nogle sænkede huse, men der var dårlig sigtbarhed. Vi så dog en stor cuttlefish, der skiftede farve efter omgivelserne. Sidste dyk var på "Ell Garden" og det var et meget fint dyk. Så flere fine stegeål og en masse fine fisk. Især de små har min interesse. Jeg kunne sidde dernede i timevis og kikke på dem.
Hanne har solet og "exploret" og kikket efter nye opholds muligheder. Vi har ingen planer pt., men vil måske finde et sted nær Semporna, inden vi måske tager til kinesisk nytår i Kota Kinabalu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar