søndag den 15. januar 2017

Borneo dag 12 Mari Mari, Mantanani Island.

Dag 12 Mari Mari Mantanani Island
I dag stod der dykning på programmet. Kun divemaster, en lokal og mig. Turen gik til Jack Sparrows Reef, så ud fra navnet lovede det godt. Det tog under 3 min for de to gange 85 hk at fragte os der ud. Selve dykket var et gennemsnitsdyk, med de fisk der efterhånden skal være. Højdepunktet var dog da vi dumpede lige ned i hovedet på tre skildpadder.
Ellers har det været stegende hedt i dag. Ikke en vind har rørt sig, og havet har været som nystrøget. Luftfugtigheden er nok tæt på de 100, så man tørrer ikke rigtigt.
Hvad kan så hjælpe lidt på en ellers uudholdelig situation ? Rigtigt gættet - En kold pilsner. Joeee øl har de, men det er ikke rigtigt koldt, så det kan være lige meget. Hvad ellers hjælper? Jo en iskold cola. Meeen de er på 3. dag udsolgt ;-(
Hanne har været ude at udforske og mødt de lokale. Hun har en rigtig god rejsekammerat, nemlig nysgerrigheden. For pokker, hvor har hun suget til sig og oplever rigtig mange ting, hver dag. I dag var det de lokale i landsbyen der blev "Exploret" ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar