onsdag den 1. februar 2017

Borneo dag 29. Kudat - Tip og Borneo

Borneo dag 29. Kudat - Tip og Borneo.

I dag har vi været på toppen. Helt på toppen. Af Borneo forstås. Vi bestilte i formiddags en taxa der kørte os de 45 min derop. Udsigten var storslået og der blev taget billeder ved mærket der markerer toppen. Vi betragtede også de kilometer lange hvide og uberørte  bountystrande, der lå under os.
På tilbagevejen stak vi lige hovedet ind hos "Tommys Place" og forhørte os om et værelse, til de allersidste dage af vores tur. Hanne ville have en villa, mens jeg var mere til bare et værelse. Kompromiset blev at Hanne fik sin villa og jeg skal dykke et par gange ;-) <3
Vores taxachauffør var en mellem hundrede og skindød kineser, der kørte som om han havde stjålet bilen. Store huller og generelt dårlig vej, var det ikke en optimal kombination -Fuldt fart hen til hullet og så bremse, så vi var ved at ryge ud gennem forruden. Derefter snegle sig forbi hullet og så fuld gas igen. Vi slap dog helskindet hjem, men det bliver ikke ham der skal køre os derop på lørdag.
Hjemme på hotellet var der ikke et øje (læs kineser) ved poolen, så det blev en god eftermiddag med Mofibo på padden. Dejligt at man ikke længere behøver at slæbe tygge og tunge bøger med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar