torsdag den 2. februar 2017

Borneo dag 30. Kudat.

Borneo dag 30. Kudat.

Vi har nu været afsted en måned og er faktisk kommet ind i en rigtig god rytme. 3-5 dage hvert sted og så videre til nye oplevelser. Det kunne vi godt lave resten af vores dage. Men træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen. Snart går det nordover og hjem til hverdagen. Men først skal vi lige omkring Tip og Borneo og nyde de hvide bountystrande.
I går tog vi en taxa ind til byen og den var faktisk ret hyggelig. Ikke ret stor, men mere velholdt, end vi har set tidligere i andre byer. Jeg måtte, pe et tidspunkt, (traditionen tro) aflevere min lommekniv i sikkerhedskontrollen i lufthavnen, da jeg havde glemt at få lagt den i kufferten. Siden har jeg forgæves jagtet en ny, men det er ikke til at opdrive. Vi har været i en masse af de herlige små hardwarestores, der har alt fra elastikker, over søm og skruer til påhængsmotorer og maling. Men ingen lommekviv. Det kunne skyldes at vi bad om en pocketknife og ikke om en foldingknife ;-/
Vi har efterhånden vænnet os til kaffen herude. Den smager ikke helt som i Europa, da de ikke rister bønnerne, som vi er vandt til. Men med lidt tilvænning og en sjat mælk, går det fint.
Vi har også været forskånet for maveproblemer, selv om vi ofte har spist på gaden og på snuskede små kinesiske streetfoodstores. Det bekræfter det vores canadiske venner fra togturen sagde; spis hvor i har lyst til, uden problemer ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar