torsdag den 9. februar 2017

Borneo dag 37. Kota Kinabalu - Hong Kong.

Borneo dag 37. Kota Kinabalu - Hong Kong.

Vi vågnede tidligt på hotel Jesselton. Neden for på gaden holdt vores "sædvanlige" taxichauffør, på sit faste hjørne. Vi hyrede ham til kl 10 og gik på OldTownWhiteCoffe for at spise morgenmad. Ti i ti kørte vi afsted med vores muslimske chauffør. Han fortalte undervejs om sine 3  koner, han havde reduceret til én. Om sine 4 børn osv osv. Jeg har efterhånden rendt på op til flere taxichauffører, der har mange koner. Ved ikke om denne gruppe af arbejde kræver særlige virile evner, eller om de er fulde af løgn.
Flyet kom afsted præcis kl 12 og vi kan nu se frem til en 2,5 times flyvetur til HK. I HK har vi 10 timers opholde at slå ihjel.
Efter lidt forhandling, lykkedes det at forhandle prisen på en 6 timers taxatur ned på 800 HK$. og de var givet rigtigt godt ud. Vi har kørt HELE Hong Kong rundt og set alt det der er værd at se. havnefronten fra begge sider. The peak og det lille tog. Monumentet for overdragelsen til kineserne. Aberne på højen. Og mange andre ting.
Vi har spist fishballs på gaden og aftensmad i en japansk restaurant ;-/
vi sidder nu i  lufthavnen og ser vores fly er 40 min forsinket -Tænk hvad vi kunne nå at oplev i HK på yderligere 40 min. Øv.
Sidder nu og venter på vores fly, der letter om 2 1/2 time. Øv. Mest fordi det først er kl. 1.40.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar