lørdag den 4. februar 2017

Borneo dag 32. Kudat - Tip of Borneo.

Borneo dag 32. Kudat - Tip of Borneo.

Vi har under vejs, på vores tur rundt i Sabah provinsen fået flere versioner af den verserende konflikt med kidnapninger af udlændinge. Det skulle i følge et af rygterne være philippinere der står bag. For år tilbage blev flere turister kidnappet og i et tilfælde blev der udbetalt løsepenge. I en andet blev der ikke udbetalt løsepenge, med det resultat at gidslerne blev myrdet. De sidste kidnapninger, der kun ligger et par måneder tilbage, blev en slæbebåd med en pram på slæb, kidnappet. Der var kun lokale malajer ombord. Vi talte med en englænder, der mente at det var det regerende parti der havde iværksat kidnapningerne, for der i gennem at bryste sig af at havde gjort en indsats for sikkerheden i området og høste stemmer til det forestående valg.
Vi ser, på daglig basis politiet, både på hotellet, hvor det holder mantal på gæsterne, men også til søs i små hurtige både.
Nå men nok om malaysisk indenrigspolitik. Vi er havnet på nordspidsen af Borneo, med kilometervis af lange hvide sandstrande og her bliver vi de sidste 4 dage af turen. Godt nok er Tommys Place et dejligt sted, men rotterne rumsterer oppe på loftet -Bare de bliver dér er det ok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar