søndag den 22. januar 2017

Borneo dag 19. Mabul. Halvvejs.

 Borneo dag 19. Mabul halvvejs.
Så blev man da lige afbrudt midt i aftensmaden. En fødsel var gået i gang og vi blev alle inviteret til at blive gudforældre til de 68 nye skabninger i denne verden. I Scuba Junkies turtel hatchery var en rede ved at klække, og da vi nåede der ned, var de allerede samlet i en balje og vi kunne gå de få meter ned på stranden og slippe dem fri. De havde godt nok travlt, de små, med at komme ud i vandet og i sikkerhed. Det hele var overstået på ganske få minutter. Der går 25 år før man kan gøre sig forhåbninger om at se bare en enkelt af dem igen. Den vender tilbage til den strand, hvor de er født, men der går 25 år ;-) og det er kun een ud af ettusinde der overlever de første 25 år.
Dagens dykning bød på en stor flok barracudaer, flere krokodillefisk, coralfisk og en helmetcrab. Igen i dag var sigtbarheden begrænset, håber den er markant bedre i morgen på Sipadan.
Ellers har vi lagt planer for den nærmeste fremtid. Vi tager i morgen eftermiddag til Semporna med båden og tager en taxi til Tawau, hvor vi har booket et hotel i 4 dage. Der er en bjergpark som skal undersøges nærmere. Derefter flyver vi tilbage til KK og fejrer kinesisk nytår, hvor efter vi nok tager den sidste del af ferien oppe nord på ved Kudat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar