fredag den 27. januar 2017

Borneo dag 23. Tawau.

Borneo dag 23. Tawau.
I dag har vi lavet absolut ingenting. Slentret rundt i byen og hentet vasketøj. Drukket kaffe på KFC og gæstet vores kinesiske spisested i bydelen Sabindo.
I aftes bestilte vi rejer i flere variationer. De var rigtig gode. Her til aften bestilte vi hvidløgs spinat, panerede rejer i bechamel sauce og kylling stegt på gammeldags maner. For h...... hvor det smagte godt. Især rejerne!
Det er ved at være op over med det kinesiske nytår og det kunne mærkes på travlheden i restauranten. Det summede som en hvepserede, og der var fyldt med mennesker til bristepunktet. Men personalet havde tjek på det hele, og vores mad blev serveret hurtigt. Når kineserne fejer nytår, samles familien dagen før til en festmiddag. Det var nok det vi løb ind i hertil aften. Mange familier samledes om et godt måltid, og det var tydeligt at mange ikke havde set hinanden i lang tid.
Vi har nu været i Malaysia i over 3 uger, og det på tide at komme med nogle ups and downs.
Ups: flinke mennesker. God infrastruktur. Faste priser på taxature. Billigt streetfood og man får ikke dårlig mave. Gode hoteller til billige penge.

Downs:  De er ikke særlige gode til engelsk. Der serveres ikke Alhohol alle steder (det er et muslimsk land) Der bor mange kinesere her og der er rigtigt mange kinesiske turister (hellere kinesere end russere!) I den region vi rejser i, har der været kidnapninger (ikke at det bekymre os, men alligevel). Vi færdes frit på gaden, og bliver ofte spurgt, hvor vi kommer fra. Når vi så spørger om de kender Danmark, så svarer de alle i kor -Badminton <3 dejlig vi er kendt for en sport ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar