lørdag den 28. januar 2017

Borneo dag 25. Kota Kinabalu.

Borneo dag 25. Kota Kinabalu.
Vi havde ikke rigtigt nogle planer for i dag. Så efter morgenmaden blev vi enige om at tage ude på en af øerne og sole os, nu da byen var lukket ned på grund af det dér kinesiske nytår. Vi blev selvfølgelig straks prajet af en krejler som tilbød sejltur til 23Myr pr. næse. En kæmpe forskel fra første gang vi var på øtur. Da gav vi 250MYR.  Der var fyldt godt op på stranden, især af kinesere. De er nu til stor morskab for os vesteuropæere, med deres selfiestænger, og både redningsvest OG badering, når de skal snorkle. Vi skulle hentes kl 4, men det skulle ALLE de andre også, så der var trængsel på jettyen. Vi havde desværre ikke liiige lagt mærke til hvilken båd vi ankom med, så vi var lidt på herrens mark, da der lå ca 20 både omkring jettyen. Vi fandt dog nogle af dem som vi ankom med og de havde ringet efter vores skipper ;-)
Tilbage på molen var der ved at blive linet op til nightfishmarket og det så BARE lækkert ud. Fisk i alle størrelser, rejer i udvalg og ditto blæksprutter. Alt frisk, og lige hevet op af havet og lagt på is. Der var slet ingen diskussion om hvor vi skulle spise.
Øl, bad og andet tøj og så retur til fiskemarkedet. Vi fik de lækreste kæmperejer, stegt i hvidløg og ingefær. Tror vi gentager turen i morgen inden turen går op til Kudat på mandag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar