fredag den 27. januar 2017

Borneo dag 24. Tawau - Kota Kinabalu.

Borneo dag 24. Tawau - Kotal kinabalu.

Den lille ATR turboprop gik til tiden, præcis kl. 10.20. Turen tog en lille time og vi nød udsigten over junglen, floderne og de evindelige oliepalmeplantager. Tilbage i KK har vi indlogeret os på Borneo Backpacker, der ligger centralt og er rent, pænt og billigt. Dog er der bad og toilet på gangen, men det er ok.
Vores plan var at aflægge turistkontoret et besøg, for at høre om nytårsfesten henne på det lokale stadion og undersøge busforbindelserne op nord på.
De oplyste at festen på stadion var i går ;-( Vi var ellers blevet fortalt at den skulle være i morgen og at byen ville være på den anden ende. Ingen af delene passede. Alt er ved at lukke ned, byen er næsten mennesketom og de åbner først en gang i næste uge. SÅ meget for det kinesiske nytår.              
Vi har booket et ophold oppe nordpå i Kudat, på Kudat Golf and Marine Resort. For ligesom at runde turen af med lidt "charterferie" og se nordspidsen af øen.
Vi tager nok busser derop. Det er en 3 timers tur, så det er absolut overkommeligt, men vi skal tidligt op. Bussen går 7.30 AM ;-0
Vi er desværre ikke i KK når Rikke og Martin lander her, den 1. Februar. Men det er også vores opfattelse at de har lidt travlt, når de kun har 2 uger herude, så det må blive en anden gang ;-( hvis ikke vi kan mødes omkring Kudat. Godt vi har internettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar